zondag 24 oktober 2010

Ouders 45 jaar getrouwd


Op 21-10-2010 waren mijn ouders 45 jaar getrouwd (Pa en Ma ik weet dat jullie trouwe blog lezers zijn dus ook nog maar eens via het Blog van Harte Gefeliciteerd!!!!!!).
Gisteren waren we verzocht om rond 11 uur aanwezig te zijn bij de hoofdingang van het Dolfinarium in Harderwijk.
Dus zo gezegd zo gedaan, bij de ingang kwamen we behalve mijn ouders ook mijn broer, schoonzus en neefje en nichtje tegen :-)
Met zijn allen gauw het Dolfinarium ingelopen en als eerste een restaurantje in gegaan waar we eerst even wat koffie,thee, warme chocolademelk en nog wat lekkers erbij hebben gedronken en gegeten.
Toen echt het park in, het weer zat helaas niet mee het was vreselijk koud,en er stond een harde wind,gelukkig was het in het begin nog wel droog maar later op de dag begon de regen ook nog met volle snelheid naar beneden te vallen,jammer.
Maar we hebben volop genoten van de verschillende show,s vooral de dolfijnenshow was heel mooi.
Toen het weer zo slecht begon te worden en we allemaal al aardig nat waren geregen zijn we naar dat we de Orka Morgan nog even hebben bezocht snel richting de auto,s gelopen en zijn we vertrokken richting het van der Valk Hotel in Harderwijk.
Daar was een diner besproken, naar dat we allemaal wat opgewarmd en verkleed waren zijn we richting het restaurant gegaan waar we heerlijk hebben gegeten.
Het was een super gezellige dag en we hebben volop genoten, Pa en Ma nogmaals Bedankt het was TOP!

1 opmerking:

  1. Iedereen gefeliciteerd, ik denk dat de TPG wederom gefaald heeft. Wij hebben nl de uitnodiging niet gehad, we schitterde dus door afwezigheid (grapje hoor). Nogmaals van harte en leuk om te lezen dat iedereen een hele leuke dag heeft gehad. Zo zijn we er toch een beetje bij...Groetjes Marco en Annemiek

    BeantwoordenVerwijderen