zaterdag 20 oktober 2012

eerste twee pupjes uitgevlogen

Ja vandaag was het dan zo ver Brammetje en Valentino gingen uitvliegen. Als eerste kwamen de baasjes van Bram al helemaal zenuwachtig en blij om hun puppenkind op te komen halen. Naar wat uitleg en de overdracht van het voer, papierwerk en de puppy verassingstas en natuurlijk de onvermijdelijke afscheidsfoto was het zo ver Brammetje ging ons verlaten. Brammetje wij wensen je het allerbeste, je was een heerlijk manneke en we hebben van je genoten.
Brammetje gaat in Brabant wonen bij Richard en Nicole en hun 2 teckels. Als tweede is Valentino vertrokken. Valentino was ons heerlijke varkentje, de grootste van het nest en een heerlijke knuffelbeer. Valentino gaat wonen bij nog een Kwispellust teckel namenlijk Moosje uit het nest van Klaartje en Dirk. Valentino ook jou wensen we het allerbeste en ook van jou hebben we ontzettend genoten.
Valentino gaat in Streefkerk wonen bij Nelleke en haar drie hondjes. Update: het eerste bericht over Valentino. Valentino is gearriveerd. Hij heeft net kennis gemaakt met Inx, Roderick & Moos. Hij vond het prima, staartje ging heerlijk heen en weer. Vervolgens de Leonbergers, daar keek hij wel even vreemd tegenaan. Piepte 1 keer en toen was het goed. Kwartiertje rond laten lopen, bakje vlees gegeven en daarna hup naar bed. Lag heerlijk in z'n bench te pruttelen en nu..............is hij in het dromenland. Het is een heerlijk ventje, van niks en niemand bang en gaat heerlijk zo z'n eigen gangetje. Ben heel blij met dit manneke.

1 opmerking:

  1. ach je hebt zeker wel een traantje gelaten toen die 2 weggingen .
    natuurlijk weet je het vanaf het begin maar toch hecht je je er een beetje aan lijkt mij .
    maar zo te zien hebben ze een goed thuis gevonden.
    grtjs saskia

    BeantwoordenVerwijderen