zondag 21 oktober 2012

achterstalige foto,s

Door de drukte van de verbouwing (welke nu zijn laatste loodjes is ingegaan) en de puppen liep ik aardig achter met mijn opgestuurd gekregen foto,s. Daarom maar eerst een een Blogje met foto,s van Kwispellust teckeltjes. Baasjes hartelijk dank voor het opsturen! ik geniet altijd ontzettend om te lezen en zien hoe het met "mijn"teckeltjes gaat. Als eerste Jopie en Jannie deze twee Kwispellust teckeltjes wonen in Culemborg en vermaken zich daar prima. Jopie is eigenlijk een ruwhaar maar is kort gebleven (uit het nest van Megan en Allerleirauh) door dat zijn ,zijn baasjes verliefd geworden op de korthaar teckel en toen ik eenmalig een korthaar nest heb gefokt ( Engels Zafira x Yukon aus der Lewermang) hebben ze besloten een vriendinnetje voor Jopie er bij te nemen en dit is dus Jannie geworden een korthaar zwart tijger meiske.
Als tweede Evi. Evi is een dochter van Liene en Dirk uit ons nestje van 2011. Inmiddels is zij een hele dame geworden en woont gezellig samen met nog een teckelvriend.
Dan hebben we Lieke zij woont in Limburg en heeft het daar als Groningse prima naar haar zin :-) Zij is ook een dochter van Liene en Dirk en dus het zusje van Evi. De baasjes van Lieke hebben een zwembad en daar is Lieke niet bij weg te slaan zij is namenlijk gek op water.
Als volgende Moosje. Moosje is uit ons nest van Klaartje en Dirk en woont in onze oude woonplaats Streefkerk bij Nelleke en haar hondjes. Moos is vaak op pad met de camper en vermaakt zich dan prima. Moosje heeft er sinds gisteren een vriendje bij gekregen namenlijk Valentino-Quadro v.d Kwispellust.
En als laatste een foto van ons net uitgevlogen pupje Brammetje ( Leonidas-Kwatta v.d Kwispellust) hij woont nu in Brabant en het is allemaal nog even vreemd voor hem maar hij heeft al een goed plekje op de bank gevonden om zijn slaapje te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten