woensdag 7 november 2012

Youp, Sjaak en Bram

Nee dit is geen nieuwe boy,s band maar dit zijn 3 Kwispellust boy,s :-) Youp is van ons nest van verleden jaar ( Liene x Dirk) hij was het enige wildkleurtje tussen allemaal bruine broers en zusjes. Hier wat foto,s van Youp en het leuke mailtje wat erbij zat!, Bedankt Marcel en Lotte! Trouwens Youp lijkt veel op zijn vader Dirk hij heeft de zelfde blik.
Hoi Anita, Hoe gaat het met jullie? We hebben gelezen dat de kleine pupjes alweer het ouderlijk huis hebben verlaten. Dat moet wel even naar zijn geweest. Met Youp gaat het echt super goed. Het is een heerlijk hondje en we zijn zo blij met hem. Iedereen die hem ziet eigenlijk. Het is een heel grappig en vrolijk hondje. Dank je wel daarvoor! We blijven je site in de gaten houden hoor. Groetjes, Marcel en Lotte, En dan Sjaak die maakt het prima bij zijn nieuwe baasjes, kijk eens wat een luxe mand hij heeft nee Sjaak heeft het goed getroffen ;-), Sjaak is uit ons laatste nest ( Estee x Valentino vom Reesenufer)
en als laatste de broer van Sjaak genaamd Bram. Bram woont in Brabant bij nog 2 dwerg teckeltjes en vermaakt zich daar prima. Nicole en Richard bedankt voor alle leuke foto,s die ik steeds van jullie krijg, super!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten