donderdag 5 januari 2012

bericht van Boy




Deze week kwam er weer een berichtje van Boy met mooie foto,s erbij alleen kan ik deze op de een of andere manier niet opslaan dus ook niet plaatsen op dit Blog?(dus daarom maar even 3 leuke teckel tekeningen bij dit blogje)
Hier het berichtje van Boy,

Hoi Anita en Theo,



Hier weer een berichtje uit hilversum, het gaat heel goed met Boy, zelfs het vuurwerk kon hem niks schelen.

Dus met andere woorden hij is aardig schotvast!




We gaan twee keer per dag met hem naar het bos, dat vindt hij geweldig lekker spelen met andere honden groot en klein.

Hij loopt gewoon los mee, houdt ons goed in de gaten, als hij te ver weg gaat klap ik in mijn handen en ren de andere kant op, hij komt dan als een speer terug, weet dan ook dat hij wat lekkers krijgt.




Dus al met al gaat het best goed, in huis luistert hij voorbeeldig even een waarschuwing dat hij niet aan de draden mag komen en aan de kerstboom.

Hij kan gewoon los in huis zonder iets kapot te maken of aan te komen, hij is ook al aardig zindelijk gaat de hele nacht door en s morgens om half negen gaan we lopen dan doet hij keurig zijn behoeften.




Weet ook als de riem af gaat dat hij eerst moet zitten, dus als ik thuis kom en de deur open doe gaat hij al op de mat zitten!




Hij heeft ook zijn laatste prik gehad, kreeg compliment van de arts dat hij er goed uitziet.




Volgende week start de puppie cursus ben benieuwd hoe hij het gaat doen, heb gelezen dat lieke het goed doet op de puppie cursus ook leuk om te horen.




Ga er nu een einde aan maken want Boy wil wandelen! groetjes Peter en Jose, en een lik van Boy!!!!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten