maandag 22 augustus 2011

iedereen mag het nu weten....


We hebben het eerst stil gehouden om er zeker van te zijn dat het werkelijk zo was maar nu is het wel duidelijk en mag iedereen het weten.
WAT mogen we nu weten denken jullie nu vast?????.........nouuuuuu hier komt het........... LIENE IS DRACHTIG !!!!!!!!!!!!!1 JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
Hahahaha naar de teleurstellende resultaten van de vorige dekkingen toen Liene helaas schijnzwanger was is het nu toch echt waar Liene gaat pupjes krijgen.
Ze is nu 5 weken (vandaag om precies te zijn 38 dagen) en als alles goed gaat verlopen worden haar pupjes rond 16-09 verwacht.
De trotse a.s papa van dit aankomend nest in onze eigen Dirk en wij zijn zeer nieuwschierig of Dirk ook het choco gen bij zich draagt.
Tot nu toe heeft hij alleen wildkleur pupjes voortgebracht maar Dirk komt uit bruin lijnen en black and tan.
Zijn mama Kyra is black and tan en heeft choco in haar lijnen, zijn vader Quadro is wildkleur maar heeft ook choco in zijn lijnen en ook black and tan dus we zijn benieuwd.
Maar het aller belangrijkst is dat alles goed gaat en dat mama Liene en haar kindjes gezond zijn en blijven.
Tot nu toe gaat het prima met Liene, ze heeft last van misselijkheid gehad en slecht eten maar dat haalt ze nu weer prima in.
Haar buikje groeit elke dag, toevallig heb ik haar Vrijdag gewogen en vanochtend ook weer even en ze was alweer 400gr bijgekomen in die paar dagen.
Wij zijn zeer gelukkig en blij en kijken vol verlangen uit naar de nieuwe puppenkindertjes ;-)

1 opmerking: