woensdag 5 januari 2011

Een minder begin....Een minder begin van 2011 helaas.
Liene heeft geen pupjes op de wereld gezet, waren we de eerste helft van de dracht er bijna van overtuigd dat Liene pupjes ging krijgen (ze vertoonde alle tekenen van een zwangerschap), begonnen we het laatste deel van de dracht toch onze bedenkingen te krijgen.
En helaas deze waren dus gegrond, Liene was gewoon schijnzwanger, niks geen pupjes,pffff wat jammer zeker ook voor alle a.s baasjes die al verlangend aan het uitkijken waren naar de geboorte van hun pupje.
Maar goed zoals we nu maar weer eens zien, de natuur gaat zijn eigen gang.
Nu maar gewoon afwachten tot Liene weer loops gaat worden en dan gaat ze nogmaals in het huwelijk treden ,ditmaal met een andere man.
Gelukkig gaat Klaartje deze of volgende maand loops worden en ook zij gaat in het huwelijk treden dus we hopen maar dat zij ons wel gaat verblijden met een nestje schattige ruwhaar pupjes zo rond Maart/April.
Verder is gisteren ons eerste zelfgefokte teckelmeiske Saartje onder het mes geweest.
Ze had een bult onder haar buikje, gelukkig bleek dit een breuk te zijn van het lidteken van een eerdere operatie (keizersnee) en geen Tumor.
Een hele opluchting, Saartje heeft de operatie goed doorstaan en word nu volop verwend en dat laat ze zich goed welgevallen hahaha.
Ach als je bijna 11 jaar ben en een operatie achter de rug heeft mag dat wel hoor.
Zo zijn we dus 2011 weer turbulent begonnen ben benieuwd wat de rest van dit jaar ons gaat brengen.........

2 opmerkingen:

  1. Ach, wat jammer, ik heb het vorig jaar ook een keertje gehad met Indy, dacht dat ze ook zwanger was maar, helaas, wilde het wel een keertje meemaken.

    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Turbelent start van 2011 kun je dat wel noemen. Jammer voor jullie, maar je weet maar nooit met de natuur! Succes Nicole

    BeantwoordenVerwijderen