zaterdag 4 september 2010

13e v.d Kwispellust nest is jarig vandaag.


Twee jaar geleden kwamen ze in Streefkerk ter wereld ons 13e nest.
Het eerste nest van onze Liene en wat voor een nest, 6 mooie chocolaatjes en 2 mooie wildkleurtjes werden geboren.
Het was tevens ons laatste nest wat we fokten in ons huis in Streefkerk, in Januari 2009 zijn we verhuisd naar onze huidige woning in een klein dorpje in Groningen.
Alle puppekes uit ons 13e nest Hartelijk Gefeliciteerd met jullie verjaardag en de baasjes van Whoopy (nest 7)en Sammy (nest 13) Hartelijk Bedankt voor jullie leuke kaart!.
Dikke knuffel van jullie mama Liene voor jullie allemaal.

3 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd!
  Dit zijn ook plaatjes hoor!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor de felicitatie. Maar dit had je ook al op hyves gedaan. Leuk! Blekkie heeft een fijne dag gehad, lekker stukje slagroomtaart en toen nog een rondje in eigen jachtveld, haar dag kon niet meer stuk. Morgen gaat ze een workshop zweetwerk doen. Ben benieuwd....en dan volgend jaar waarschijnlijk de beginnerscursus. Dus een bezige Blekkie hebben wij.......groetjes, Colinda en een pootje van Blekkie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Whoopy-Charly en Samuel-Ezechiel v.d. Kwispellust13 september 2010 om 06:53

  Hoi,
  Ik lees het nu pas, maar Sammy bedankt je met het geven van een poot en nog een poot en ..... Wat een knuffelkont is dat zeg! Wel lief hoor, maar soms .... Sammy nu is het KLAAR!!!! Hij heeft een enorme will to please en dan gaat hij steevast op z'n ruggetje liggen, poten zwabberen (net een kat) en likken. Nog steeds vindt Sammy het leuk om bij loskomende emoties te piepen (net een muis). Ach, toch handig 3 dieren in 1 (hahaha). Hoop dat jullie ook een fijne dag hebben gehad.
  Veel groetjes uit de provincie Utrecht

  BeantwoordenVerwijderen