vrijdag 24 april 2015

Gewoon van alles wat

Met dit heerlijke weer is het genieten buiten en binnen voor de teckelbende :-) En wij genieten met ze mee! Gust uit ons laatste nestje (Teuntje en Ottokar v.d Denzenbergen) geniet van zijn rust in het mooie Belgiƫ. En zag nog een leuk bord, heel toepasselijk :-) Fijn weekend allemaal!

zondag 19 april 2015

2 Kwispellust mannen :-)

Die nog even in het zonnetje worden gezet. Gilles (zoon van Liene en Dirk) heeft zijn zweetproef gehaald en dat mag toch even gemeld hier worden. Freek (zoon van Juicey v.d Vossenbelt en Dirk) staat gewoon mooi te zijn in het zonnetje, wat een heerlijk mannetje. Trots zijn we op deze twee mooie Kwispellust mannen.

dinsdag 14 april 2015

Nog meer Kwispellust teckeltjes

Jawel ik heb nog veel meer foto,s maar naar deze foto,s stop ik weer even hoor ;-) Bovenstaande foto is Guus, zoon van Teuntje en Gringo v. Bredenbeck hij woont in Rotterdam. Dit zijn Dirk (Juicey v.d Vossenbelt en Dirk) en Sjaak (Teuntje x Gringo v. Bredenbeck)zij wonen in Drenthe. Dit is Bruce zoon van Catootje en Hoge Jacht Jacob hij woont in Belgie Dit is Tijs een zoon van Juicey v.d Vossenbelt en Dirk v,d Kwispellust, hij woont in Zoetermeer En als laatste Rozemarijn dochter van Teuntje en Ottokar v.d Denzenbergen zij woont in Groningen ;-)

maandag 13 april 2015

Allemaal Kwispellust teckeltjes

De afgelopen tijd weer veel foto,s binnen gekregen van allemaal mooie Kwispellust teckeltjes, Super! ik ben daar altijd zeer blij mee! Als eerste Lizzy een dochter van Juultje en Dirk nu woonachtig in Elburg, dan als tweede Sammy dochter van Teuntje en Ottokar v.d Denzenbergen nu woonachtig in Drenthe, derde is Sjaak een zoon van Juultje en Dirk nu woonachtig in Katwijk, Vierde is Sophie dochter van Teuntje en Ottokar v.d Denzenbergen nu woonachtig in Wijchen, Vijfde is Ozzy een zoon van Catootje en Hoge Jacht Jacob nu woonachtig in Drenthe, Zesde, Gust een zoon van Teuntje en Ottokar v.d Denzenbergen woont in Belgie, En als laatste 2 foto,s van Sterne dochter van Teuntje en Ottokar v.d Denzenbergen zij woont nu in Lunteren, Volgende keer gaan we weer verder met nog veel meer Kwispellust nakomelingen :-)

zaterdag 4 april 2015

woensdag 1 april 2015

Rarara

Wat zullen wij nu de aankomende tijd gaan doen? :-)