donderdag 26 februari 2015

Daar zijn we weer

Met wat nieuwe foto,s van de zesling! Alle zes maken het prima en groeien voorspoedig. eafspraak maken voor een vrijblijvend puppybezoek!en

vrijdag 20 februari 2015

eerste keer puppymelk

Ja eens moet het er van komen ze kunnen niet voor altijd bij hun mama blijven drinken dus puppymelk gemaakt en bij de pups neer gezet. Nou die hadden zo iets van wat is dit! maar naar voorzichtig een likje er van te nemen vonden ze het toch best lekker.:-) Vanaf nu gaan we dit opbouwen.

dinsdag 17 februari 2015

eindelijk.......foto,s

Jawel het heeft even geduurd maar hier zijn weer wat foto,s van ons 25ste v.d Kwispellust nest. Geniet zou ik zeggen ;-)

woensdag 11 februari 2015

Slaap?

Nee hoor hoor hoe kom je er bij!

zondag 8 februari 2015

Mogen we ons voorstellen !

Jawel we hebben stamboomnamen en onze oogjes zijn zo goed als open dus wij willen ons graag voorstellen :

maandag 2 februari 2015

Allerlei

Afgelopen weekend kwamen er vrienden op bezoek en de pupjes kregen zo,n leuk puppypaket (zie foto,s) Verder maken ze het prima, oogjes en oortjes zitten nog dicht maar die zullen in de loop van de week open gaan en dan begint het leuk te worden hahaha Ook de stamboom namen zijn bekend. De namen van ons Jubileum nest moesten natuurlijk iets te maken hebben met onze kennel daarom kwamen we op het idee om de pupjes te vernoemen naar hondjes door ons gefokt of die bij ons gewoond hebben die inmiddels overleden zijn. Zo herdenken wij ze omdat ze nooit vergeten worden, het waren allemaal kanjers die de levens van hun baasjes hebben verijkt. De Reutjes: Bikkel-Aatje v.d Kwispellust en Rover-Troost v.d Kwispellust De Teefjes: Sterne-Imme v.d Kwispellust, Courtney-Xarah v.d Kwispellust , Megan-Shannon v.d Kwispellust en Tessa-Wendy v.d Kwispellust .