zondag 28 september 2014

Op bezoek

Gisteren zijn we op bezoek geweest bij Sjaak en Dirk twee teckeltjes die wij gefokt hebben en die nu in Drenthe wonen. Het was heerlijk weer dus de rit er naar toe was al zo leuk door al die mooie dorpjes. Sjaak en Dirk hebben het prima naar hun zin zo saampjes en ze wonen in een prachtige boerderij met volop ruimte en mooie natuur. Naar nog een leuke wandeling te hebben gemaakt zijn we weer vertrokken richting huis, weer binnendoor gereden door nog meer mooie natuurgebieden en dorpjes, het was leuk!

vrijdag 26 september 2014

Herfstplaatjes

Ja helaas is de zomer toch echt ten einde dat zie je vooral aan de bomen. De blaadjes vliegen je hier om de oren en het terras kan je blijven schoonvegen. De teckels vinden het allemaal super leuk, heerlijk rennen tussen al die blaadjes en de blaadjes achtervolgen wat is er leuker, pret voor tien dus.

dinsdag 23 september 2014

Tijs

Vandaag is de laatste pup uitgevlogen, Tijs. De baasjes van Tijs waren op vakantie en daarom is Tijs een paar weken langer bij ons gebleven. Tijs is een heerlijk vrolijk manneke, en het was zo moeilijk om hem te zien vertrekken, gelukkig krijgt hij super baasjes dus dat komt wel goed met die kleine Tijs. Baasjes van Tijs hardstikke bedankt voor de mooie plant en de heerlijke fles wijn! en geef Tijs een dikke knuffel van ons!

zondag 21 september 2014

Herfst of toch nog zomer?

Wat een heerlijk weer hebben we de afgelopen dagen gehad zeg! De zijkant van het huis is helemaal klaar alle ramen zijn ook netjes en nu gaan we aankomende week de voorgevel van het huis onder handen nemen. De tuin is al echt in herfstsfeer, de blaadjes vallen volop en ondanks het heerlijke weer lijkt het in de tuin toch al echt herfst.

zondag 14 september 2014

werk aan het huis

Jawel hoor we zijn weer bezig aan ons huisje. Omdat de zijmuur zo lelijk was en er kwam heel veel kou doorheen , hebben we besloten hem te voorzien van extra isolatie en mooie houten planken. Even werk maar dan heb je ook wat een totaal ander huis we zijn er helemaal blij mee. Het is nog niet helemaal klaar want de raampjes moeten nog netjes afgewerkt worden en in de verf maar dat gaat aankomende week gebeuren. Zijn we dan klaar neeeeee dan moet de voorgevel van het huis nog gewit worden en een gedeelte moet een nieuwe stuuclaag op dus werk genoeg.

zaterdag 6 september 2014

weer even vreemd

Het is altijd weer vreemd als de pupjes zijn uitgevlogen. Een soort lege nest syndroom hahaha Vandaag is het black and tan meisje Lizzy vertrokken naar haar nieuwe baasjes nu wacht alleen Tijs nog tot zijn baasjes terug zijn van vakantie en dan zijn alle pupjes toch echt bij hun nieuwe baasjes. We zijn nu druk met het huis de zijmuur (buiten) gaat voorzien worden van hout en de voorgevel moet aangesmeerd en gewit worden dus nog genoeg te doen. Nu nog wat foto,s van hondjes, tuin en weet ik veel wat nog meer, tot de volgende keer.