maandag 28 april 2014

Portretjes

De pupjes zijn nu 4 weken oud dus tijd voor nieuwe portretjes plus hun stamboom naam :-)

zondag 27 april 2014

Een rustige Zondag

Vandaag was het weer niet goed regen, dus we hebben maar een lekkere rustige dag er van gemaakt. Vanochtend kregen we bezoek van a.s puppybaasjes en al weer werden wij en de pups verwend, echt hardstikke bedankt! De pupjes vonden het bezoek weer erg leuk kwispel,kwispel gingen hun kleine staartjes en de a.s puppybaasjes hebben heerlijk geknuffeld ,nu nog even geduld hebben tot jullie het puppenmeisje mogen ophalen :-) De rest van de dag hebben de pups vooral slapend doorgebracht, geen slecht idee toch ?

vrijdag 25 april 2014

puppyren

De pupjes hebben ontdekt dat de wereld groter is als de werpkist :-) Dus heerlijk spelen in de puppyren nou ja even spelen en dan eten en dan weer diep in rust.

dinsdag 22 april 2014

Mandje

Vandaag een mandje gekocht voor de pupjes nou ze zijn er blij mee hoor :-) En om in de zelfde kleur te blijven ook nog nieuwe etensbakjes voor als ze wat groter zijn.

maandag 21 april 2014

van alles

Leuke en drukke dagen gehad dit Paasweekend. Eerst de valken een nieuw onderkomen gegeven en toen de pupjes verhuisd van de slaapkamer naar de huiskamer. Eerste paasdag de eerste puppyvisite gehad, heel leuk om elkaar nu eens in het echt te zien ;-) Tweede paasdag ook puppyvisite gehad en daar kregen de pupjes een heel leuk speeltje van en wij heerlijke bonbons, echt heel lief nogmaals Bedankt! Gisteren genoten van het heerlijke weer helaas vandaag hebben we hier de hele dag al regen. En nu............ even lekker niks doen is ook heel fijn :-)

vrijdag 18 april 2014

de Paasdagen

De Paasdagen komen er weer aan en ze geven goed weer op!, heerlijk! Onze paasdagen staan in het teken van het puppykraambezoek, de eerste twee toekomstige baasjes komen hun puppenkindjes voor het eerst in het echt bewonderen. De beschuit met muisjes staan al klaar ;-) Ik wens jullie allemaal hele fijne dagen met veel zon!

maandag 14 april 2014

Twee weken oud

De tijd gaat snel de vijfling is al weer twee weekjes. De oogjes zijn open en sommige heldhaftige pupjes beginnen al een beetje door de werpkist te lopen hahaha Maar het grootste gedeelte van de dag brengen ze door met eten en slapen. En ik verslons mijn huishoudelijke taken want breng de dagen door naast de werpkist hahaha

zondag 13 april 2014

Nog wat andere Kwispellustjes

Met al die puppenfoto,s worden bijna andere Kwispellustjes vergeten dus hier wat foto,s van een paar Kwispellust teckeltjes ;-)

zaterdag 12 april 2014

De eerste hoofd foto,s

En dan hier het vijftal appart op de foto. Sommige met oogjes of een oog open en andere nog met de oogjes dicht. de vijfling is nu twee weken oud.

woensdag 9 april 2014

de vijfling

Tussen het hoesten door natuurlijk wat foto,s gemaakt van de vijfling. Over de vijfling is niet veel meer te vertellen dan dat ze drinken en slapen veel meer zit er nog niet bij. Maar binnenkort gaan hun oogjes en oortjes open en dan gaan het al wat meer hondjes worden.

maandag 7 april 2014

Voorjaarspupjes

Helaas heeft de griep hier toegeslagen zo doende lopen we wat achter met foto,s, maar vandaag toch snel wat foto,s gemaakt. Geniet allemaal maar van de vijfling en de mooie bloeiende bomen in onze tuin als achtergrond.