maandag 25 maart 2013

keuken

Op dit moment zijn we bezig in de keuken daar hadden we nog nooit wat aan gedaan in de vier jaar dat we nu hier wonen. Dus tijd voor een verfje, een nieuwe vloer en wat andere zaken. Als eerste zijn we begonnen met het maken van een grote opbergkast deze is nu bijna klaar. Het is een eigen ontwerp en wij zijn er blij mee :-) het is een echte kippenkast. < Straks volop verder met het verfwerk. En dan is de binnenkant van ons huisje klaar en kan Teuntje loops gaan worden zodat we binnenkort pupjes kunnen begroeten ;-) Of Teuntje gevolg geeft aan deze oproep? vrees het niet hahahaha Vanavond nog even een foto gemaakt van de prachtige lucht het leek werkelijk wel of het in brand stond,prachtig

dinsdag 19 maart 2013

duurde even

Maar eindelijk weer een berichtje. Afgelopen weekend ben ik een weekend naar mijn ouders geweest in Streefkerk. Even op familiebezoek was weer heel gezellig. Als je zo ver uit elkaar woont zie je elkaar niet zo vaak. Zondag ben ik naar de jongenhondendag van de NTC (Nederlandse Teckelclub) geweest. Juultje mijn zelfgefokte black and tan meiske heeft het goed gedaan, in ronde 1 werd ze als eerste geplaatst. In ronde 2 als tweede geplaatst, in ronde drie als eerste en toen stond ze in de finale. Er waren toen nog 10 pupjes over , Juultje had er toen inmiddels al helemaal geen zin meer in en wilde niks meer. Niet lopen, geen lekkere brokjes niks ze wilde alleen slapen. Ze werd dan ook niet geplaatst voor de laatste vier plaatsen maar toch ben ik heel trots op haar dat ze het zo ver gered heeft :-) Het was toen inmiddels al tegen 17.00 uur en ik moest nog van uit Veenendaal richting Groningen rijden. Pfffff wat was ik blij weer thuis te zijn ik was echt doodmoe maar goed we zijn weer een ervaring rijker. Deze foto heb ik trouwens genomen nadat Juul een modderbadje had genomen :-) kijk maar eens goed naar haar vacht.

dinsdag 5 maart 2013

genieten

Wat is het weer genieten nu het zonnetje weer aanwezig is. De teckels zijn de hele dag buiten te vinden, heerlijk slapen in het zonnetje of spelen met elkaar, wat een feest. Zo mag het van ons nog wel even blijven ;-)