zaterdag 29 september 2012

Puppyfoto,s!

Hier zijn we weer met wat nieuwe foto,s van de vijfling ;-)

donderdag 27 september 2012

de vijf

De vijf pupjes weer eens op de foto ze groeien namenlijk als kool. Vandaag zijn ze gechipt door de raad van beheer dus het zijn nu officele ruwhaar teckels met stamboom hahaha

dinsdag 25 september 2012

het dak is er af!

het dak is er af van de oude buitenmuur die nu dus midden in de huiskamer staat (kunnen jullie het nog volgen?), nu nog de oude buitenmuur slopen en dan is de aanbouw en het oude gedeelte een, jippie!!!!! wat een licht en ruimte nu al!
En ook in de slaapkamer is het dak er af, ik sta echt versteld van de ruimte, jeetje zeg!

zondag 23 september 2012

ons Achtiende nest

Even weer wat foto,s van het kleurrijke vijftal :-)

zaterdag 22 september 2012

aanbouw update

Ja het dak zit er nu op pffff dat was een heel werk. Nu nog de dakrand in de verf zetten en de ramen plus deur en dan is de buitenkant klaar jippie! Maar dan gaat de binnenkant beginnen en dat is ook nog heel veel werk. Ten eerste moet de oude buitenmuur plus een stuk dak afgebroken worden zodat het oude gedeelte en de nieuwe aanbouw een geheel gaan worden. En dan moeten er nieuwe muren geplaatst gaan worden, een nieuwe vloer gelegd gaan worden en volop verven kortom we kunnen er nog tegen. De aanbouw zoals hij er nu uitziet.

vrijdag 21 september 2012

puppyyyyyyssssssss

De pupjes zijn inmiddels 5 weken oud en zijn zo schattig. Kan er niks aan doen maar ik ben weer helemaal in love op dit vijftal. Het zal weer zwaar gaan worden als ze gaan uitvliegen, gelukkig duurt dit nog even. Valentino zoekt nog steeds een nieuw baasje dus heeft u intresse in een super lief teckel mannetje bel ons gerust op!

maandag 17 september 2012

Voor het eerst buiten

Vandaag zijn de pupjes voor het eerst buiten geweest. Wat spannend allemaal vreemde geurtjes, gras onder je pootjes, wind door je haartjes. Maar ook heel leuk dus de pups hebben genoten. Naar verloop van tijd vielen ze allemaal diep in slaap en heb ik ze weer lekker naar hun plekje in huis gebracht waar ze nu nog steeds diep in slaap liggen.

vrijdag 14 september 2012

van alles en nog wat

Ten eerste natuurlijk de pupjes, het vijftal is nu 4 weekjes oud en ze zijn super. heerlijke knuffelpupjes waar we weer volop van genieten.
Ten tweede de aanbouw, het dak zit er op en nu zijn we bezig met de isolatie platen er op te doen Als deze er op zitten kan de dakbedeking er op.
Ten derde heb ik vandaag de eerste appeltaart gebakken van appels uit eigen tuin. Straks gaan we hem lekker aansnijden.
Fijn weekend allemaal!

dinsdag 11 september 2012

Het vijftal

Het vijftal is verhuisd naar de woonkamer waar ze meer ruimte hebben en nu aan de werpkist een rennetje hebben. Ze beginnen al volop met de aanwezige speeltjes te spelen en hebben vanochtend wat puppymelk gemengd met puppyvlees op. Jawel het beginnen nu echte hondjes te worden ;-)

zondag 9 september 2012

De aanbouw

De afgelopen dagen is er hard gewerkt aan de aanbouw ik heb wat foto,s gemaakt zodat jullie het kunnen volgen. We zijn hard opgeschoten maar zijn er nog lang niet. Aankomende week gaan we weer hard verder. Kijk en huiver :-)

dinsdag 4 september 2012

pupjes ruim 2 weken oud

Oogjes en oortjes open dus gelijk weer heel andere hoofdjes. Op 1 naar (Valentino-Quadro) zijn de pups voorlopig gereserveerd. Nu maar hopen dat er zich voor Valentino ook spoedig lieve baasjes gaan melden (0596-567804).

maandag 3 september 2012

Snoep gezond eet een appel

Ja dat is nu hier in de tuin van toepassing. De appels vallen als bommetjes langs je hoofd de appelboom uit. En dus feest voor de teckels want die vinden de appeltjes heerlijk. Wij ook hoor binnenkort weer lekker appeltaart bakken;-) Dus het is hier momenteel een echt appelfeest.

zaterdag 1 september 2012

zomaar

Zomaar wat puppenfoto,s. Ik blijf foto,s maken want ze zijn ook zo leuk.