dinsdag 28 augustus 2012

Vers van de pers

Een nieuwe foto van ons vijftal, zijn ze niet prachtig! Van links naar rechts, wildkleur reutje, 2 choco reutjes, black and tan teefje en choco teefje.

zondag 26 augustus 2012

Even aan u voorstellen

De eerste hoofd foto,s van ons vijftal met hun namen erbij. Wat zijn we trots op dit mooie nestje. Mama Eden-Estee v.d Kwispellust en papa Valentino vom Reesenufer FCI hebben hele mooie kindjes gemaakt :-)

vrijdag 24 augustus 2012

Achtiende nest

Met het achtiende nest gaat het prima, de buikjes zijn dik en gevuld en ze liggen tevreden te slapen. Ze worden steeds leuker en ik kan haast niet wachten tot de oogjes (rond 14 dagen) open gaan dan worden het pas echt hondjes vind ik altijd. Er zijn nog pupjes beschikbaar dus als u echt serieus bent en meer wilt weten over onze pupjes belt u ons dan gerust eens op (0596-567804). Een pupje is altijd leuk maar denk er a.u.b heel goed over na voordat u besluit een pup in uw huis op te nemen. Een hond neem je niet voor even maar voor een heel leven!

dinsdag 21 augustus 2012

zwijmel,zwijmel

Ja dat doe ik de hele dag zwijmelend zitten naast de werpkist en genieten van al dat mooi,s. Zien hoe hun kleine staartjes soms even bewegen, hoe ze met hun pootjes bewegen, hoe ze soms de hik hebben allemaal gewoonweg te schattig. En dan die geluidjes die ze maken zwijmel,zwijmel. Ik geniet! :-)

maandag 20 augustus 2012

Wat een warmte

Jeetje zeg wat was het warm dit weekend. De hondjes en wij hadden er goed last van. Ook mama Estee en haar pupjes vonden het wat te warm dus waren wat onrustig. Gelukkig gaat het nu wat afkoelen dat is beter. Hier wat foto,s van dit weekend.

zaterdag 18 augustus 2012

wat zijn ze mooi en de namen!

Het is weer volop genieten van de pupjes. Ze doen het heel goed,drinken prima bij mama Estee en groeien daarom ook super. Ik geniet volop ik zit bijna de hele dag zwijmelend bij de werpkist hahaha maar ze zijn ook zo mooi. Ik ben ook zeer trots op mijn eerste zelf gefokte Black and Tan meiske wat is ze prachtig glanzend zwart een echte diamant. Ze zal dan ook de volgende naam krijgen Black Diamond v.d Kwispellust. De choco pups krijgen namen van hoe kan het anders chocolade merken en wel de volgende, Guylian-Godiva voor het mooie choco meiske, Leonidas-Kwanta voor choco boy donker en Choco Jaques voor choco boy licht (donker en licht slaat op hun vacht, de ene choco boy is net iets donkerder dan de ander). Het wildkleur manneke krijgt de naam van zijn vader en van zijn opa (vader van mama Estee) en dit is Valentino-Quadro. Zo en nu ga ik weer naar de werpkist ;-)

vrijdag 17 augustus 2012

De pupjes zijn geboren!!!!!

Gisterenmiddag zijn de pupjes van Estee en Valentino geboren. 5 hele mooie pupjes, 3 reutjes en 2 teefjes. Er zijn 2 reutjes chocolade(bruin), 1 reutje wildkleur, 1 teefje black and tan en 1 teefje chocolade (bruin) geboren! Alles maakt het tot nu toe prima.

zondag 12 augustus 2012

rustige Zondag

Vandaag lekker genoten van het weer, heerlijk was het. Vanmiddag nog even koekjes gebakken, ze zijn best goed gelukt en smaken ook prima kan ik jullie vertellen.
Met Estee gaat het nog allemaal goed ze is vandaag 58 dagen zwanger en komt de dag door met vooral heel veel slapen. Voor de foto wil ze wel even haar buik laten zien.
Wij zijn zo nieuwschierig wat er aankomende week geboren gaat worden. Nog even geduld hebben.

vrijdag 10 augustus 2012

8 weken

Estee is vandaag 8 weken zwanger de laatste week is dus ingegaan. Ze heeft het zwaar haar buik is giga dik en ze weet niet meer hoe ze moet liggen. Ik heb altijd zo,n medelijden met de a.s moedertjes de laatste week. Maar goed als alles goed gaat ligt er straks een trotse mama met mooie kindjes in de werpkist. Nu nog even de laatste week door komen.

dinsdag 7 augustus 2012

Kraamkamer

Zo de kraamkamer voor Estee is klaar. Alle doeken en kleden weer fris gewassen. Kraam mandje staat gereed (in dat mandje heb ik altijd allerlei spulletjes zitten voor de bevalling). Kortom we zijn er klaar voor, zelfs de warmtelamp (zie foto) is getest. Nu nog even alvast wat proberen uit te rusten, want als de pupjes geboren worden en de periode er naar is daar weinig tijd meer voor :-) Esteetje zet hem op straks meid!

zondag 5 augustus 2012

7 weken

Ja afgelopen Vrijdag was Estee al weer 7 weken zwanger. Het gaat al weer opschieten, nog 2 weekjes en dan komen de pupjes! Aankomende week de werpkist neer gaan zetten en alles in orde gaan maken. Zal weer blij zijn als alles achter de rug is en er een trotse mama met gezonde kindjes in de werpkist ligt.

zaterdag 4 augustus 2012

Barend-Ysbrand v.d Kwispellust

Mijn heerlijke choco manneke. Die ogen van hem.... Ik ben verliefd :-)

woensdag 1 augustus 2012

Boerderijdag in Orvelte

Vanmiddag naar Orvelte geweest en we hebben genoten. Heerlijk weer en heel veel leuke dingen gezien. Gezellig op een terasje gezeten met een koel glaasje cola light en later nog een heerlijk ijsje wat wil je nog meer op een Woensdagmiddag :-) Ook al een mooi verjaardagscadeau gehad (Bedankt Annelies!) kortom weer een dag met een gouden randje :-)