zondag 29 juli 2012

Estee 6 weken zwanger

Ja de tijd gaat snel, Estee is al weer 6 weken zwanger. Haar buik zie je groeien en vanochtend gaf de weegschaal aan dat ze in 1 week tijd 1 kilo was bijgekomen. Ze maakt het prima, eet goed en slaapt veel. Met die warme dagen had ze het wel wat zwaar maar gelukkig voor haar is het nu een stuk koeler. Nog 3 weken!

vrijdag 27 juli 2012

mooi bruin is niet lelijk

En zo is dat! ;-)
Iebeltje-Fenna v.d Kwispellust
Charlotte-Silke
Barend-Ysbrand v.d Kwispellust
Queen Emma v.d Kwispellust

donderdag 19 juli 2012

bijna 5 weken

Morgen is het 5 weken geleden dat Estee in het huwelijk is getreden met Valentino. Alles lijkt er toch op dat Estee zwanger is :-) Haar buikje groeit en ze is echt een heerlijke knuffel. Wil steeds op schoot zitten en vind het heerlijk als haar buikje geaaid word. Ik zelf begin al weer de kriebels te krijgen, wanneer zal ik de werpkist gaan neer zetten, welke spullen moet ik nog kopen etc etc Binnenkort al vast de knuffelbeestjes gaan wassen die de pupjes mee krijgen als ze naar hun nieuwe baasjes gaan met de heerlijke nestgeur er in getrokken ;-) Kortom ik ben er al weer helemaal mee bezig, wat is het toch super om dit te mogen mee maken, ik ben een gelukkig mens.
Dit is trouwens Estee als pup, wat een scheetje!

vrijdag 13 juli 2012

vers uit eigen tuin en buikje van Estee

In de moestuin gaat het prima de groenten groeien super. Van de week sla geplukt, radijs, nog wat aardbeitjes mmmmmmmmm De bonen en doperwten groeien ook prima dus binnenkort bonen. De kippen doen ook hun best dus eieren in overvloed :-) Voor het weekend nog even een lekkere appel/kaneel cake gebakken dus het feest kan beginnen. Estee is vandaag precies 4 weken zwanger (tenminste dat hopen we),dus afgelopen week even een buik foto gemaakt hahaha. Op dit moment wil ze wat minder eten en spelen met de andere teckels is er echt niet meer bij nee Estee wil rust en slapen. Nou lekker doen hoor meid straks krijg je het waarschijnlijk druk genoeg. Fijn weekend allemaal.

zaterdag 7 juli 2012

3 weken

Estee is al weer 3 weken geleden gedekt, de tijd gaat snel. Of er pupjes gaan komen ????? dat is nog steeds de grote vraag. We zien wel dat ze aanhankelijker is (als dat al mogelijk is want Estee is altijd aanhankelijk hahaha), ze wil graag over haar buikje geaaid worden en ze gedraagd zich zwanger maar ja we hebben ervaring dat ook een teefje die schijnzwanger is zulke gedragingen heeft dus zegt nog niks. We wachten gewoon rustig af eens moet de buik toch goed gaan groeien :-)

vrijdag 6 juli 2012

aanbouw

Daar zijn we weer, inmiddels staat er een zijmuur en is de tweede in aanbouw. Zodra deze staat gaat de voor of achter (het is maar hoe je het bekijkt)gevel er in. Dan gaan dus de grote ramen en deur geplaatst worden. Daarna het dak en dan gaat een stuk dak van het huis gesloopt worden en gaat ook de muur doorgebroken worden. Nog heel wat werk dus maar goed het eindresultaat zal vast prachtig gaan worden.

maandag 2 juli 2012

Evi

Afgelopen week ook weer een mailtje gehad van Evi. Ook met Evi gaat het prima. Karin bedankt voor de leuke foto,s, leuk om Evi weer even te zien!