donderdag 28 juni 2012

Gilles

Ik kreeg van de week weer hele mooie foto,s in mijn mail box van Gilles. Gilles is van ons laatste nest (Liene en Dirk) en woont in Drenthe. Hij maakt het prima, is de lieveling van de buurt en is al lekker mee op vakantie naar Frankrijk geweest. Ger en Christa bedankt weer voor jullie leuke mail en foto,s! en een dikke knuffel voor Gilles.

woensdag 27 juni 2012

Even weer de tuin showen

Staat alles er niet prachtig bij? :-)

maandag 25 juni 2012

aanbouw deel zoveel

Ja er word hier nog steeds gewerkt hoor hoewel met het slechte weer van de afgelopen weken schiet het niet erg op. Inmiddels worden de zijmuren gemetseld en is het raam aan de zijkant er uit gehaald. Momenteel hangt er zeil voor want met al die regen is metselen niet mogelijk. Nu maar hopen op goed, droog weer zodat het werk weer verder kan gaan.

zondag 24 juni 2012

????

Ja momenteel is het nog een grote vraag krijgt Estee straks in Augustus puppy,s of niet? We zullen nog even geduld moeten hebben om dit raadsel te beantwoorden :-) Estee is nu ruim 1 week geleden gedekt dus nog maar 8 weken te gaan hahaha Ach de tijd gaat zo snel voor we het weten is het alweer zo ver. Nu nog even geduld hebben en afwachten.

zaterdag 16 juni 2012

Getrouwd!

Gisteren zijn we richting Duitsland vertrokken om het huwelijk bij te wonen van Valentino vom Reesenufer FCI en Eden-Estee v.d Kwispellust :-) De huwelijksplechtigheid is zonder problemen verlopen en naar een toost op het bruidspaar zijn we met de bruid weer richting Groningen gereden. Over 9 weken (rond 17-08-2012) komt als alles goed gaat het huwelijkscadeau. Nu maar hopen en afwachten.

donderdag 14 juni 2012

Bootje varen

Ja de pups van ons Zeventiende v.d Kwispellust nest zijn gek op varen. Ik kreeg deze week een mail van de baasjes van Youp en Lieke en beide waren het water op geweest. Beide vonden het ook heerlijk en hebben met volle teugen genoten. Super hoor Youp en Lieke jullie zijn echte water teckeltjes :-) Baasjes bedankt voor de leuke mails en foto,s! Dit is Youp een echte matroos :-) En dit is Lieke,ook net zoals haar broer een echte matroos ;-)

woensdag 6 juni 2012

Loulou

Van de week kreeg ik een mailtje en mooie foto,s van Loulou. Loulou is een dochter van Savannah-Noƫlle v.d Kwispellust en Brix rebrov Dvor.(het Achtste v.d Kwispellust nest) Ze woont in Rotterdam en heeft het daar prima naar haar zin. Bedankt Mariska voor de mail en foto,s en een dikke kus voor Loulou! Dit was Loulou toen ze nog een pup was en nog bij ons woonde :-) En dit is Loulou nu.

zondag 3 juni 2012

Drylts en Snits

Gisteren zijn we naar Friesland geweest op bezoek. We zijn naar de koffie richting Drylts vertrokken waar een fair was. Het stadje (ja Jos ik heb het onthouden!) Drylts is bekend van de Kameleon films, echt leuk om het nu eens in het echt te zien.
Toen we daar uitgekeken waren zijn we naar Sneek gereden. Wat een gezellige plaats is dat, ik kwam er voor het eerst. Het was heerlijk weer en we hebben lekker op een terras genoten van het weer en de mensen .
Naar nog wat leuke winkels bezocht te hebben weer terug naar de auto gegaan richting St. Nicolaasga. Daar heerlijk gegeten en naar de koffie richting Groningen vertrokken. Onderweg zagen we volop luchbalonnen
een prachtig gezicht. Kortom we hebben een heerlijke middag/avond gehad.